Vårt stöd till DIF

Nedan följer en sammanställning av det ekonomiska stöd vi har kunna erbjuda tack vare våra medlemmars insatser genom sin medlemsavgift.

Vårt stöd till DIF

Vi delar delar årligen ut stöd till föreningar anslutna till Djurgårdens IF Alliansförening

Om en förening inom Djurgårdens IF Alliansförening behöver hjälp eller stöd skickar respektive förening in en ansökan som då behandlas av styrelsen i Djurgårdens Supporters Club.

En sådan ansökan kan innehålla frågor om allt från stöd för ett träningsläger till att ett lags matchtröjor kan ha blivit stulna och föreningen behöver ekonomisk hjälp att ersätta dessa.

Tack till dig

Inkomsterna för Djurgårdens Supporters Club är beroende av att föreningen har ett bra medlemsantal då medlemsavgifterna bekostar de bidrag och stipendier som betalas ut.

Hittills har vi kunna erbjuda över 750.000 kr i stöd till föreningar anslutna till Djurgårdens IF Alliansförening. Din medlemsavgift har gjort detta möjligt. Ett stort tack från oss för ditt stöd till Djurgårdens IF!

Kom ihåg att ett medlemskap hos oss kostar bara  200 kronor per år och ger oss möjlighet att hjälpa hela Djurgårdens IF. Medlem blir du här.
SUPPORTERMILJONEN
0 KR.
SUPPORTERMILJONEN 78%
Varukorg